Hur man ringer från en Skype-klient till ett VMR (SWE) Last updated: 25.06.2020 13:44:59

För att ringa ett samtal till ett VMR i tjänsten Atea Anywhere eller Kommunvideo behöver du bara skriva adressen till önskat VMR, men iställte för att trycka "ENTER" eller trycka på "Ring", så högerklickar du på adressen och väljer "Start a Video Call".

När samtalet har kopplats upp, kommer du att bli ombedd att slå din pin-kod. Ange den pinkoden som du har fått för att starta mötet.
För att slå din PIN-kod i Skype, använder du telefon-ikonen i nedre högra hörnet.

Back to Info Center